PRASNIKAR FAMILY
CREATIVE WORKSHOP!

Dalija Prasnikar / Neven Prasnikar Sr. / Neven Prasnikar Jr. / Rene Prasnikar / Sandra Prasnikar

COVID-19 je mnogima poremetio poslovne planove. Među najteže pogođenima su djelatnosti vezane uz TURIZAM.

I mi smo prisiljeni otkazati dio projekata (tiskane brošure), a dio prilagoditi novonastaloj situaciji. Odustali smo od naplate usluga vezanih za postavljanja logića na naslovnicu izdanja "Ljepote Hrvatske / Beautiful Croatia" mobilne aplikacije ePix Editions, i prodaje licenci za distribuciju ePix kalendara "Ljepote Hrvatske / Beautiful Croatia" u promotivne svrhe.

Poziv na sudjelovanje u promotivnoj kampanji - BESPLATNO!

Share on FaceBook Tweet on Twitter! Share on Linkedin! Pin to Pinterest! Share via email!
Trebamo vašu pomoć! Podijelite ovo s prijateljima! Hvala! :)
 

Oba u uvodu navedena projekta u suštini su promotivni pokloni prilagođeni distribuciji putem društvenih mreža. Pozivamo vas da ih slobodno i BESPLATNO iskoristite za vlastitu promociju uz istovremenu promociju Hrvatske kao turističke destinacije. Vjerujemo da nam je svima u interesu goste stalno podsjećati na ljepote koje ih kod nas i dalje čekaju.
 
Želimo vam puno sreće jer i naša budućnost ovisi o brzini vašeg oporavka!

Tko može sudjelovati i kako?

Iako je izvorno zamišljeno da izdanje svojim gostima poklanjaju vlasnici apartmana, turističke agencije i hoteli, to zapravo nije uvjet. Aplikaciju sa svojim logićem na naslovnici, ili/i kalendar, može poklanjati svatko tko za to nađe neki interes.
 
U nastavku stranice slijede jednostavne upute, a uvijek nam se možete obratiti za pomoć putem obrasca za kontakte.

1. Mobilna aplikacija

ePix izdanja / ePix Editions

Postavite vlastiti logo na naslovnicu dvojezične mobilne aplikacije ePix Izdanja / ePix Editions i dijelite preko društvenih mreža

ePix izdanje "Ljepote Hrvatske" korisnicima donosi seriju fotografija prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti nekih od najljepših hrvatskih turističkih destinacija. Uz slike koje se ujedno mogu smjenjivati kao pozadina uređaja (wallpaper), tu je i kratak opis te oznaka lokacije na mapi.
 
Za postavljanje logića na mobilnu aplikaciju, trebat ćete ilustraciju (logo), PNG 640pix širine, i adresu web stranice na koju želite da vodi poveznica. Jednom instalirana, aplikacija će na naslovnici izdanja TRAJNO prikazivati vaš logo!

Isprobajte aplikaciju!

U nastavku stranice pogledajte kako aplikacija izgleda s nekim od demo logića i inicijalnim DEMO slikama i tekstovima. Izdanje ćemo s vremenom dopunjivati i proširivati, a na naslovnici će stalno ostati onaj logo preko čijeg QR koda ili poveznice je prvi put instalirana.

Odaberite jedan od DEMO logića
ili postavite vlastiti...
(Klik na logo otvoriti će gumb za pripremanje aplikacije)

 
 

 


 
Lokacija logića: (PNG 640 piksela širine, jednake ili manje visine!)

 
Link: (lokacija kamo vodi tap na logo)

 
Naziv QR koda: (vidi se u popisu QR kodova u aplikaciji)

 
 
 
Odaberite aplikaciju: (aplikacija u koju želite staviti logo)
 


 
 

Za upload vlastitog logića kliknite ovdje.

2. ePix Foto kalendar

Što je ePix kalendar?

Poklonite gostima i poslovnim partnerima 1000 primjeraka ePix kalendara s fotografijama hrvatskih prirodnih ljepota i znamenitosti!

ePix kalendar "ljepote Hrvatske" / "Beautiful Croatia" je program za stolna računala koji korisnicima prikazuje fotografije hrvatske, uz opciju kalendara i jednostavno dodavanje bilješki direktno na zaslonu računala.
 
Kalendar se inače u prodaji nudi po cijeni od $9.95, no u suradnji s američkim distributerom prilagodili smo sistem koji vam sada dopušta da svojim gostima ili poslovnim partnerima sasvim besplatno poklonite 1000 primjeraka!

Kako iskoristiti ovu ponudu?

U gornjem videu objašnjen je postupak koji započinje posjetom stranici kalendara, a nastavlja se unošenjem broja primjeraka (1000), odabranog poklon koda i podataka koje želite da korisnici vide, te naručivanja licenci po cijeni od 0kn. Video bi bilo dobro pogledati povećan preko cijelog zaslona, a neki detalji vjerojatno zaslužuju dodatna objašnjenja:
 
- Poklon kod (Set your own Gift Code): Ovo može biti vaše osobno ime, ime vaše tvrtke ili proizvoda, ili bilo koji slogan do 80 karaktera. Može uključivati i posebne karaktere, zareze, uskličnike ili upitnike. Ono što želite da vaši korisnici upamte. Taj će kod morati unijeti kako bi besplatno skinuli program (to se bolje vidi u sljedećem videu).
 
- Naziv darivatelja (Enter the name): I ovo može biti vaše osobno ime, nadimak, tvrtka ili brand tvrtke koja poklanja kalendar.
 
- Poveznica (Website Link): Klik na naziv darivatelja otvoriti će ovu stranicu.
 
- Kako biste cijenu spustili na 0kn, tijekom naručivanja trebate unijeti kupon Croatia2020 i kliknuti na "Update coupon". Kad se cijena spusti, možete nastaviti s naručivanjem i unijeti svoje osobne podatke kako bismo znali kome trebamo poslati dopuštenje za distribuciju kalendara i upute za početak kampanje.
 
NIJE potrebno unositi nikakve podatke za plaćanje, kreditne kartice ni PayPal!
 
Javite nam se putem ovog obrasca kako bismo vam dali kupon za besplatno naručivanje.

Kako gosti mogu skinuti kalendar?

Kako bi skinuli poklon, vaši korisnici moraju posjetiti stranicu kalendara na https://eeds.co/bcroatia1, te u polju "Gift Code" unijeti poklon kod koji ste zadali tijekom naručivanja kampanje (na primjeru u gornjem videu kod je "Konoba Marko, Vodice").
 
Na idućoj će stranici vidjeti od koga su poklon dobili (u primjeru, Marko Marulić iz Vodica). Ime vodi na vašu web stranicu ili Facebook profil, a pri vrhu stranice, ispod kratkog opisa sadržaja, je i poveznica za skidanje programa (Download Your Calendar).
 
Korisnici program mogu instalirati i nastaviti koristiti bez ograničenja, sasvim besplatno!

Dostupni kalendari

Trenutno u sklopu ove kampanje možete poklanjati kalendare:
Beautiful Croatia, Plitvice by ePix Editions, Brijuni by ePix Editions, i Zagreb in My Heart.

I na kraju...

Pozivamo fotografe...

Imate li lijepih fotografija (morate biti autor ili vlasnik prava!) koje biste rado podijelili u sklopu ovog projekta Javite nam se putem obrasca da dogovorimo suradnju.


 
 

Copyright © Prasnikar.info / Terms / Privacy / Contact