PRASNIKAR FAMILY
CREATIVE WORKSHOP!

Dalija Prasnikar / Neven Prasnikar Sr. / Neven Prasnikar Jr. / Rene Prasnikar / Sandra Prasnikar

ePix kalendar

Što je ePix kalendar?

- ePix kalendar je računalni program koji prikazuje birane fotografije kao pozadinsku sliku uz mogućnost prikazivanja kalendara i bilješki na zaslonu stola (desktop wallpaper).
 
- Kalendar je trajni i samoobnavljajući. ePix kalendar nije vezan uz godinu u kojem je instaliran. Kako je riječ o računalnom programu, stalno se obnavlja, i uvijek prikazuje trenutno odabran period. Najčešće današnji dan, mjesec i godinu.

ePix kao promotivni poklon

ePix možete poklanjati tijekom cijele godine!

Obzirom da je ePix perpetualni kalendar, valjanost mu ne počinje 1. siječnja, niti ne završava 31. prosinca! Za razliku od papirnatih kalendara koje je uobičajeno poklanjati tijekom prosinca i siječnja, ePix je računalni program. Možete ga poklanjati tijekom cijele godine.
 
Za razliku od običnih poklon kalendara čija je uporabna vrijednost ograničena na godinu u kojoj se poklanja, ePix kalendar traje sve dok ga korisnik ima instaliranog na računalu! Čak i ako dolazi sa fiksnim paketom od 12 slika, iste će se smjenjivati i u nadolazećim godinama.
 
Odlučite li pokrenuti vlastiti nakladnički projekt temeljen na ePixu, svojim korisnicima možete svaki mjesec slati novu sliku i novu promotivnu poruku.
 
Predlažemo da skinete i na miru pogledate kratku PDF prezentaciju: ePix kalendar - Moderan promotivni poklon - ePix_prezentacija.pdf (10MB)

Za više informacija, javite nam se putem ovog obrasca ili pišite na epix@prasnikar.info.

Što konkretno nudimo?

Zakup prava autorskih paketa

- Licenciranje tematskih autorskih paketa fotografija za kalendare, zajedno s pravom na distribuciju našeg softvera. Na raspolaganju su svi paketi u izdanju ePixEditions koje možete naći na stranicama https://epixeditions.com/featured. Po potrebi ćemo za vas dogovoriti i licenciranje paketa prava drugih autora s kojima surađujemo. Samo nam objasnite koje su vaše potrebe. Pokušat ćemoodgovarajuće slike naći prvo u našoj arhivi. U slučaju da nemamo ništa odgovarajuće, uradit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo potrebne materijale iz drugih izvora.

Cijene se kreću od 10000-15000kn po paketu (12 slika) za prvu godinu, 2500-3000kn za svaku iduću. Za više informacija, javite nam se putem ovog obrasca ili pišite na epix@prasnikar.info.

Sponzoriranje kalendara drugih izdavača

- Sponzoriranje paketa drugih izdavača. Primjerice, muzejska izdanja, čiju distribuciju dogovarate s izdavačem (muzejem), kojem smo mi već ustupili prava na distribuciju softvera.

Cijene se kreću od 10000-15000kn po paketu (12 slika) za prvu godinu, 2500-3000kn za svaku iduću. Za više informacija, javite nam se putem ovog obrasca ili pišite na epix@prasnikar.info.

Pokrenite vlastiti nakladnički projekt!

Postanite i sami izdavač ePix kalendara! Ova je opcija zanimljiva ako želite distribuirati ePix sa vlastitim slikama, bilo za vlastite promotivne potrebe, ili u namjeri da svoja izdanja ponudite sponzorima.

ePix možete izdavati na dva načina...

- Jednokratno, odjednom 12 slika, te takav fiksan kalendar poklanjati posjetiteljima vaših stranica i društvenih profila.
 
- Periodično izdanje kroz koje svaki mjesec korisnicima šaljete po jednu novu pozadinsku sliku, a s njom imate mogućnost poslati i novi ciljani oglas!

Ovakva, vlastita izdanja u potpunosti sami kontrolirate! Sami birate fotografije i oglase koje ćete slati svojim pratiteljima. ePix tako postaje novi komunikacijski kanal, putem kojeg promotivne poruke šaljete svojoj najvjernijoj publici!

Očekivan trošak izdavanja ePixa, u ovisnosti o vašim željama, kreće se od 15000kn godišnje. Konačni iznos može značajno odstupati od ove procjene, ovisno o potrebnim izmjenama i dopunama programa. Uključuje licenciranje distribucije softvera, ali ne i slika. Za više informacija, javite nam se putem ovog obrasca ili pišite na epix@prasnikar.info.

Što još napisati o ePixu...

Na osmišljavanje i pripremu projekta ePix utrošeno je više od 120.000 radnih sati. Sve njegove mogućnosti nemoguće je predstaviti na jednoj stranici. Vrlo je fleksibilan i moguće ga je prilagoditi mnogim potrebama.
 
Namjera nam je ovim kratkim predstavljanjem samo pobuditi želju da nam se javite kako bismo dogovorili prezentaciju prilagođenu upravo vašim poslovnim i promotivnim potrebama.
 
Javite nam se, bez ikakvih obveza, putem ovog obrasca ili pišite na epix@prasnikar.info.
 
Još jednom vas podsjećamo i na kratku PDF prezentaciju: ePix kalendar - Moderan promotivni poklon - ePix_prezentacija.pdf (10MB)

 
***
 

Ako ste na LinkedInu, povežimo se!

nevenp
Neven Prasnikar

 

 

Copyright © Prasnikar.info / Terms / Privacy / Contact